Info
Ungdomsholdet træner hver torsdag fra 16.15 til 17.45
 
Team Nørrebro startede vores ungdomsafdeling op i efteråret 2015 og indtil nu har det været en stor succes. Vi har i dag ca. 25 børn tilknyttet i alderen 8-11 fra lokalområdet.
 
Holdet træner én gang om ugen (om torsdagen), og vi oplever et konstant fremmøde på ca. 20 børn, der altid har et ivrigt engagement og lyst til at lege, spille og lære. Desuden er der en solid støtte i en hjælpsom forældregruppe, som bakker op om projektet. Vi har tilsammen en ambition om at projektet skal vokse. Det er målsætningen, at børnene på sigt skal opdeles i to aldersgrupper, sådan at træningen kan få præg af teknisk, taktisk og individual mestring af spillet, frem for den mere sociale karakter som træningen nødvendigvis har båret i løbet af opstarten af projektet.  
 
I Team Nørrebro ungdomsafdeling er det vigtigste dog først og fremmest at spillerne får en god fornemmelse for, hvor fantastisk holdsport og sammenhold i en forening kan være. 
 
Charlie Alsing er ansvarlig for ungdomsafdelingen og kan kontaktes for yderligere information på tlf.: 29 46 16 86 og email: charlie@alsing.dk 
 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

UNGDOM - (U)
Torsdag Tid: 16:15 - 18:00
Sted: Nørrebrohallen, Bane A
Instruktør: Charlie Alsing /
Tilmeldte: 21/30
Betalingsplan: kvatals 01.02, 01.08, 01.11
Ratepris: 254 kr.
Rabat ved tilmelding: 99 %
Tilmeldingspris: 3 kr.
Tilmeld